Anna lahja satavuotiaalle Suomelle!

Maisema, kuva Milla Aalto

Suomi 100 -juhlavuoden keräys on parhaillaan käynnissä. Tavoitteenamme on jakaa tänä vuonna tuplapotti – 100 000 euroa – apurahoina luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävään tutkimukseen, taiteeseen, kirjallisuuteen, koulutukseen ja järjestötoimintaan. Tee oma lahjoituksesi nyt!

Lahjoitettavan summan voit valita vapaasti – jokainen lahjoitus on meille arvokas, ja ohjataan suoraan apurahoihin.

Säätiön käyttövaroista tuetaan yleisiä suojeluhankkeita. Halutessasi voit kohdentaa lahjoituksesi johonkin kolmesta erityisrahastostamme:

 • Luonnonsuojelurahastosta tuetaan uhanalaisten lajien ja luontotyyppien suojelua.
 • Rafael Kuusakosken muistorahastosta tuetaan Itämeren linnustoon, saariston eliöstöön, ilmasto-oloihin ja meren ekologiaan sekä maisemansuojeluun liittyvää tutkimusta ja hankkeita.
 • Itämeri-rahastosta tuetaan Itämeren valuma-alueen ekosysteemien suojeluun kohdistuvaa tieteellistä tutkimusta ja koulutusta. Tukea voidaan myöntää myös kansalaisjärjestöjen Itämeri-yhteistyöhön.

Juhlavuoden apurahakohteet ja -saajat julkistetaan 15. toukokuuta 2017. Kaikki ennen sitä tulleet lahjoitukset lisäävät kevään apurahapottia. Tule mukaan tukemaan luonnon- ja ympäristönsuojelua tieteen ja taiteen keinoin!

>> Tee lahjoitus
>> Tutustu Säätiön verkkosivuihin

2 thoughts on “Anna lahja satavuotiaalle Suomelle!

 1. Hei, kiertävätkö lahjoitusten kerääjät ovelta ovelle ? Ovellani kävi alkuviikostayksi, mutten avannut ovea vaan juttelin oven läpi, koska ei ollut soittanut summeria . Jos eivät kierrä, kannattaisi varottaa lehdissä etteivät muut vanhukset harhaudu avaamaan ovea ( oli nuorehko mies)

  • Hei Hanna-Maija Ruuska,

   ja pahoittelut, että vastaus on viipynyt. Suomen Luonnonsuojelun Säätiöllä ei ole koskaan ollut lipaskeräystä ovelta ovelle. Ovellasi käynyt kerääjä ei siis ollut Suomen Luonnonsuojelun Säätiön, vaan jonkun toisen säätiön tai järjestön.

   Yst.terv.

   Tarja Ketola

Kommentointi on suljettu.