Muista luontoa jouluna

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö vaalii suomalaista luontoa jakamalla apurahoja tieteeseen, taiteeseen ja koulutukseen. Lahjoittamalla tuet merkittävää luonnontutkimusta, joka muuten jäisi vaille tekijää. Anna arvokas joululahja luonnolle!

Lahjoita: FI18 1555 3000 1188 45 (BIC NDEAFIHH)

Lahjoittaminen on helppoa

  • Yksityislahjoittaja: Tee Säätiölle kertalahjoitus ja anna lahjan vastaanottajalle muistoksi kaunis luontoaiheinen kortti
  • Yrityslahjoittaja: Ohjaa Säätiölle yrityksesi joulukorttivarat ja profiloidu luonnon ja kestävän kehityksen arvojen tukijaksi. Lahjan vastaanottajalle voitte antaa muistoksi kauniin luontoaiheisen kortin

Säätiön kautta tuet:

  • Väitöskirjoja ja muita akateemisia tutkimuksia
  • Kampanjoita, koulutuksia ja muuta ympäristökasvatustyötä
  • Arvokkaiden alueiden ja lajien kartoituksia
  • Luontoaiheisia tetokirjoja, dokumenttielokuvia ja valokuvaprojekteja

Luotettava lahjoituskohde

Vuonna 1962 perustettu Säätiömme on luotettava lahjoituskohde, joka toimii vuosikymmenten kokemuksella. Kaikki lahjoitusvarat ohjataan lyhentämättöminä apurahoihin. Tapoja lahjoittaa ja olla mukana Säätiön toiminnassa on monia. Lue lisää verkkosivuiltamme tai kysy lisää asiamieheltämme!

Säätiön asiamies:
Tarja Ketola, 040 527 5212, tarja.ketola@sll.fi