Ohje ryhmille ja yhteisöille

Tutkimus- tai työryhmä, yhdistys tai muu vastaava

Keväällä 2019 jaetaan 1000–5000 euron suuruisia apurahoja. Apurahat ovat tarkoitettu tutkimuksesta tai hankkeesta aiheutuviin kuluihin, matkoihin tai alle neljän kuukauden työskentelyyn, joten ne eivät kuulu lakisääteisen eläketurvajärjestelmän piiriin.

Säätiön apurahojen hakuaika on 14.1.-15.3.2019. Apurahan saajat julkistetaan huhti-toukokuussa. Suosituskirjeitä voi lähettää 31.3.2019 saakka joko sähköpostitse osoitteeseen sl-saatio@sll.fi tai postitse Säätiön osoitteeseen (Itälahdenkatu 22 b A, 00210 Helsinki).

Hakuohje ja -lomake

Apurahoja haetaan lomakkeella, josta tulee ilmetä apurahatyyppi ja summa, hakijan tiedot, hakemuksen tiedot (max. 3000 merkkiä) sekä liitteet. Liitteiden kieli voi olla myös englanti tai ruotsi. Täytetty ja päivätty lomake tulostetaan, allekirjoitetaan ja lähetetään liitteiden kanssa Suomen Luonnonsuojelun Säätiölle. Postileiman päiväys riittää. Kuoreen merkintä “Apurahahakemus”.

> Hakulomake

> Hakuohje

Huom! Pdf-lomakkeen tallentaminen onnistuu vain Adobe Reader 8:lla tai sitä uudemmilla versioilla. Lataa siis koneellesi uusin versio tai tulosta lomake heti kun olet täyttänyt sen.