Lahjoita
Lahjoita
In English På svenska

Yrityslahjoitus

i

Metso, Samuli Haapasalo

Lahjoita helposti verkossa

Lahjoittamalla tuet ainutlaatuisen suomalaisen luonnon suojelua tuleville sukupolville. Lahjoitusvaroista noin 90% käytetään apurahoihin, jotka ohjataan ajankohtaisille, suojelua tehokkaimmin edistäville hankkeille, ja noin 10% hallinnolliseen työhön. Kauttamme tuet tutkimusta, koulutusta ja käytännön suojelutyötä.

Itämerelle

Itämeren valuma-alue on neljä kertaa merialuetta laajempi, joten tutkittavaa riittää. Tee lahjoitus terveen Itämeren puolesta ja tue kansalaisjärjestöjen itämerityötä lahjoittamalla Itämeri-rahastolle.

Uhanalaisille lajeille

Joka yhdeksäs suomalainen laji on vaarassa hävitäAuta suojelemaan luontomme uhanalaisia lajeja ja ekosysteemejä Luonnonsuojelurahaston kautta. 

Itämeren linnustolle ja saaristolle

Itämeri on koti monille erityisille eläimille ja kasveille. Osallistu ainutlaatuisen merialueemme suojeluun Rafael Kuusakosken muistorahaston kautta.

Yleiseen luonnonsuojeluun

Tue yleistä luonnon- ja ympäristönsuojelua lahjoittamalla Säätiön yleisiin varoihin. Asiantuntijamme valitsevat vuosittain vaikuttavimmat kohteet.

Monta hyvää syytä lahjoittaa

Valitse luotettava kohde

Säätiömme on tukenut merkittävää luonnontutkimusta jo vuodesta 1962 lähtien ja toiminta on kasvanut tasaisesti vuosien varrella.

Vähennä verotuksessa

Yritykset ja yhteisöt voivat vähentää Säätiöllemme tehdyn 850 – 50 000 euron lahjoituksen tulostaan verotuksessa (Verohallinnon päätös 2022, PO157840180).

Toimi vastuullisesti

Profiloidu luonnon ja kestävän kehityksen arvojen tukijana. Kerromme lahjoittajista verkkosivuillamme ja säännöllisesti lahjoittamalla pääset yrityskummiksi.

Nimeä apuraha tai rahasto

Lahjoita yrityksesi nimeä kantava apuraha tai perusta rahasto esimerkiksi jonkin uhanalaisen lajin, metsien, soiden tai Itämeren suojeluun.

Vinkki aineettomaan lahjaan:
Ohjaa merkkipäivien tai joulun muistamiset Säätiölle & tulosta kaunis kortti!

Lahjoitustilit:

Nordea
FI18 1555 3000 1188 45
(NDEAFIHH)

Osuuspankki
FI59 5541 2820 0302 79
(OKOYFIHH)

Kysy lisää lahjoittamisesta:

Tarja Ketola, pääsihteeri

Puhelin: 040 527 5212

Sähköposti:tarja.ketola@sll.fi

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa RA/2022/944, keräysaika 15.8.2022 alkaen, lupa voimassa toistaiseksi, keräysalueena koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Keräyksellä saadut varat jaetaan vuosittain apurahoina luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävään tieteelliseen, taiteelliseen ja kirjalliseen työhön, koulutukseen ja kansalaisjärjestöjen kampanjoihin.