Lahjoita

Lahjoitustilit: Nordea FI18 1555 3000 1188 45 (BIC: NDEAFIHH) ja Osuuspankki FI59 5541 2820 0302 79 (OKOYFIHH)
MobilePay-sovellus: Lyhytnumero 40731

” Lahjoituksilla tuetaan luonnon ja ympäristön hyvinvoinnin kannalta tärkeitä hankkeita – niin pieniä kuin suuriakin.

Saniaisia ja tammia, Inkoo. Kuvaaja Milla Aalto.

Lahjoitus yleiseen luonnonsuojeluun

Jos haluat tukea yleistä luonnon- ja ympäristönsuojelua, jätä viestikenttä tyhjäksi. Säätiön yleisistä käyttövaroista tuetaan monia merkittäviä tutkimuksia ja hankkeita sekä kansalaisjärjestöjen toimintaa.

Lahjoitus rahastolle

Jos haluat kohdistaa lahjoituksen jollekin säätiön kolmesta rahastosta, kirjoita viestikenttään rahaston nimi. Esimerkiksi ”Itämeri-rahasto”.

Jos haluat kohdistaa merkkipäivälahjoituksen tms. myös tietylle rahastolle, kirjoita viestikenttään merkkipäiväsankarin lisäksi rahaston nimi. Esimerkiksi ”Olli Tukija 50 v, Itämeri-rahasto”. Lisätietoja saat säätiön asiamieheltä.

>> Miten yksityishenkilö voi lahjoittaa?
>> Miksi yrityksen kannattaa lahjoittaa?

Tulosta lahjakortti!

Ilahduta ystävää tai yhteistyökumppania tukemalla säätiön toimintaa. Tulosta haluamasi lahjakortti, täytä tyhjät kohdat ja taittele kolmeen osaan.

Poliisihallituksen myöntämä keräyslupa RA/2017/777, keräysaika 15.8.2017-14.8.2022, keräysalueena koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Keräyksellä saadut varat jaetaan vuosittain apurahoina luonnon- ja ympäristönsuojelua edistävään tieteelliseen, taiteelliseen ja kirjalliseen työhön, koulutukseen ja kansalaisjärjestöjen kampanjoihin.