Lahjoita
Lahjoita
In English På svenska

i

Toimitusehdot

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö sr 0679558-8 (jäljempänä verkkokauppa) ottaa vastaan lahjoituksia yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä ja yrityksiltä Suomessa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen muutoksiin.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: sl-saatio@sll.fi
Puhelin: 040 527 5212
Postiosoite: Itälahdenkatu 22 b A, 00210 Helsinki

Lahjoittaminen

Lahjoittaminen on helppoa. Valitse verkkosivuilla sopiva kohde, jota haluat tukea, sekä summa. Yli 1000 euron lahjoitukset pyydämme antamaan suoraan pankkisiirtona välityskulujen pienentämiseksi (voitte myös lähettää säätiölle verkkosivujen kautta yhteydenottopyynnön tai ottaa suoraan yhteyttä pääsihteeriin).

Mikäli lahjoitushetkellä annetaan sähköpostiosoite, lahjoituksesta lähetetään vahvistus sähköpostitse.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta