Lahjoita
Lahjoita
In English På svenska

Yksityislahjoitus

i

Yksityislahjoitus

Tammenlehdet. Kuvaaja Milla Aalto.

Miten voin lahjoittaa?

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö ottaa vastaan rahalahjoituksia ja testamentteja. Säätiön käyttövaroista ja rahastoista tuetaan monia merkittäviä tutkimuksia ja hankkeita sekä kansalaisjärjestöjen toimintaa.

Lahjoittaminen onnistuu maksamalla valitsemasi summa Säätiön lahjoitustilille tai MobilePayn kautta. Alla näet erilaisia lahjoitusvaihtoehtoja.

1. KERTALAHJOITUS

Tee kertalahjoitus haluamallasi summalla Säätiön yleisiin avustusvaroihin tai jollekin erityisrahastolle. Jos haluat tukea yleistä luonnon- ja ympäristönsuojelua, jätä viestikenttä tyhjäksi. Jos haluat kohdistaa lahjoituksen jollekin Säätiön kolmesta erityisrahastosta, kirjoita viestikenttään rahaston nimi.

2. MERKKIPÄIVÄLAHJOITUS

Ohjaa syntymäpäiväsi tai muun merkkipäiväsi muistamiset Säätiölle. Ilmoita ystävillesi, työkavereillesi tai yhteistyökumppaneillesi Säätiön lahjoitustilin numero ja ohjeista lahjoituksen kohdentamisessa. Jos haluat tukea yleistä luonnon- ja ympäristönsuojelua, pyydä kirjoittamaan viestikenttään nimesi ja merkkipäivän aihe, esimerkiksi: Liisa Luonto 50 v. Jos haluat kohdistaa lahjoituksen jollekin Säätiön kolmesta erityisrahastosta, pyydä kirjoittamaan viestikenttään lisäksi rahaston nimi. Esimerkiksi: Liisa Luonto 50 v. Itämeri-rahasto.

3. JOULULAHJOITUS

Anna aineeton joululahja ystävillesi ja ohjaa joulumuistamiset Säätiölle. Jos haluat tukea yleistä luonnon- ja ympäristönsuojelua, kirjoita viestikenttään: Joululahjoitus. Jos haluat kohdistaa lahjoituksen jollekin erityisrahastolle, kirjoita viestikenttään lisäksi rahaston nimi. Esimerkiksi: Joululahjoitus Itämeri-rahasto.

4. NIMIKKOAPURAHA TAI -RAHASTO

Lahjoita kohdennettu nimikkoapuraha esimerkiksi jonkin uhanalaisen lajin, metsien, soiden tai Itämeren suojeluun. Voit myös perustaa lahjoittajan nimeä kantavan rahaston Säätiön yhteyteen. Lisätietoja saat Säätiön pääsihteeriltä: Tarja Ketola, 040 527 5212, tarja.ketola@sll.fi.

5. TESTAMENTTILAHJOITUS

Testamentteihin liittyvissä asioissa saat neuvoja Säätiön pääsihteeriltä: Tarja Ketola, 040 527 5212, tarja.ketola@sll.fi.

Tulosta lahjakortti

Ilahduta ystävää, sukulaista tai tuttua tukemalla säätiön toimintaa. Tulosta haluamasi lahjakortti, täytä tyhjät kohdat ja taittele.

Lahjakortti 1
Lahjakortti 2
Lahjakortti 3

>> Tee lahjoitus
>> Kysy lisätietoja Säätiön pääsihteeriltä