Lahjoita
Lahjoita
In English På svenska

i

Joulukuva 2021

25.11.2021

Juhlavuosi on ovella – osallistu joulukeräykseen!

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö syntyi vuonna 1962 rakkaudesta tieteeseen ja luonnonsuojeluun. Tällä samalla tiellä jatkamme myös ensi vuonna ohjaamalla tukea ajankohtaisten ympäristöongelmien ratkaisemiseen. 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tavoitteemme on nostaa jaettavien apurahojen määrä vähintään 80 000 euroon.

Lahjoittamalla Säätiölle annat tukesi uhanalaisten lajien ja ekosysteemien suojelututkimukseen, lajistoinventointeihin, uhanalaisten elinympäristöjen ennallistamiseen sekä viestintä- ja ympäristökasvatushankkeisiin, joilla nostetaan esille monimuotoisen luonnon arvoa kaiken elämän ylläpitäjänä. Tule mukaan auttamaan – anna aineeton lahja läheisellesi tai ohjaa työyhteisösi joulumuistamiset hyvään tarkoitukseen!

Säätiömme on luotettava tukikohde, joka toimii vuosikymmenten kokemuksella. Tukikohteiden arvioinnissa ja valinnassa painotetaan suojelua tehokkaimmin edistäviä ja ajankohtaisia hankkeita. Kaikki lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä apurahoihin.

Voit lahjoittaa joko yleiseen luonnonsuojeluun tai jollekin Säätiön kolmesta erityisrahastosta ja tulostaa jouluaiheisen kortin lahjan saajalle. Lisätiedot lahjoittamisesta: www.luonnonsuojelunsaatio.fi/lahjoita

Hyvää joulunaikaa toivottaen ja tuestasi lämpimästi kiittäen.
Tarja Ketola
Säätiön asiamies, VTT

Rahankeräyslupa: RA/2017/777, voimassa 15.8.2017–14.8.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.