Lahjoita
Lahjoita
In English På svenska

i

Hei luonnonystävä!

26.11.2019

Hei luonnonystävä!

Lahjoituskirje_banneri_2019

Oletko suunnittelemassa aineetonta joululahjaa läheisillesi tai aikeissa ohjata työyhteisösi joulumuistamiset hyvään tarkoitukseen?

Valitsemalla säätiömme tukikohteeksi, puolustat samalla suomalaisen luonnon ja elinympäristön säilymistä rikkaana ja monimuotoisena, sekä tulevien sukupolvien oikeutta nauttia puhtaasta luonnosta.

Suomen Luonnonsuojelun Säätiö on luotettava tukikohde, joka toimii vuosikymmenten kokemuksella. Säätiö perustettiin 1962 Suomen Luonnonsuojeluyhdistyksen, Suomen luonnonsuojeluliiton edeltäjän, jäseniltä saaduilla lahjoitusvaroilla.

Nykyisin saamme lahjoituksia sekä yksityishenkilöiltä että yrityksiltä. Kaikki lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä apurahoihin.

Viime vuosina jakamillamme apurahoilla on tuettu monien uhanlaisten lajien, kuten Itämeren lohen, ahman, hömötiaisen ja jokihelmisimpukan suojelututkimusta. Ympäristötutkimuksen puolella hyvä esimerkki on ajankohtainen mikromuovitutkimus, johon olemme ohjanneet useita apurahoja.

Tyypillisiä tukikohteita ovat myös arvokkaiden, vielä suojelemattomien alueiden lajistoselvitykset, uhanalaisten elinympäristöjen ennallistamishankkeet, suojelua edistävä koulutus ja ympäristökasvatus sekä kirjallisuus ja taide.

Lahjoituksesi voit ohjata Säätiön lahjoitustilille FI18 1555 3000 1188 45 (Nordea). Voit lahjoittaa myös MobilePay-sovelluksella: Näppäile lyhytnumero 40731 ja valitse haluamasi lahjoitussumma. Lahjan vastaanottajalle voit antaa kauniin luontoaiheisen kortin.

Hyvää Joulunaikaa toivottaen ja tuestasi lämpimästi kiittäen,

Tarja Ketola
Säätiön asiamies
luonnonsuojelunsaatio.fi

PS. Jos haluat ohjata lahjoituksesi jollekin kolmesta erityisrahastosta, merkitse viestikenttään rahaston nimi. Itämeri-rahasto ja Rafael Kuusakosken muistorahasto edistävät Itämeren suojelua, Luonnonsuojelurahasto uhanlaisten lajien ja luontotyyppien suojelua.

Rahankeräyslupa: RA/2017/777, voimassa 15.8.2017–14.8.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuunottamatta.